Sportos vakáció harmadszor a fővárosban

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes asszony sajtótájékoztatót tart a Sportos Vakáció a Városban elnevezésű programról

​Harmadik alkalommal rendezi meg a Fővárosi Önkormányzat az Iskolakapun kívüli program keretében a Sportos Vakáció a Városban elnevezésű eseménysorozatot.

- Az immár hagyományosnak mondható rendezvénysorozat a nyári szünidő két és fél hónapos ideje alatt ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínál az általános és középiskolás fiatalok számára. A fő cél az, hogy a gyermekek megszeressék a sportot, a játék és a mozgás örömét, és hogy a résztvevők a szünidő alatt is aktívan töltsék el a nyári hónapokat – mondta a program megnyitó eseményén Szalay-Bobrovniczky Alexandra. A humán területért felelős főpolgármester-helyettes kiemelte: a választható sportok nem nagy eszközigényűek, így jó lehetőség van arra, hogy minél több fiatalt bevonjanak a programba.

A program június 16-án kezdődik, és a nyári szünidő egész ideje alatt tart. Az iskolások többek közt tánc, judo, ökölvívás, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, sakk és több művészeti foglalkozáson vehetnek részt. Az edzéseken több neves sportoló is közreműködik, többek közt Erdei Zsolt ökölvívó, Wida József, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia Alapítvány igazgatója, Lisztes Krisztián, Híres Gábor és Kiss László labdarúgó edzők, valamint Angyal András profi táncos.

A programsorozattal kapcsolatban további információ azIskolán kívüli program oldalon és az esemény facebook oldalán található.

Hírek

RSS megtekintés