November 30-án összeül a Zöld Budapest munkacsoport

A Zöld Budapest civil munkacsoport 2023. november 30-én 15 órai kezdettel megtartja a hatodik plenáris ülését. 

A véleményező és javaslattevő fórumként működő munkacsoportok a folyamatos civil-önkormányzati diskurzus fenntartását szolgálják. Ezen keretek közt a kétirányú kommunikációt zöld- és klímaügyekben, valamint az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével kapcsolatban a Zöld munkacsoport ápolja.  

A soron következő novemberi ülésen három napirendi pontot fognak megvitatni a munkacsoporttagok. Elsőként szó lesz a Népliget intézkedési tervéről, majd a civil szervezetek csatlakozási lehetőségeiről a 100 klímasemleges és okos város projekthez, végül pedig a Mobilitás témacsoport fog beszámolni a Budapesti Mobilitási Terv társadalmasítási folyamataival kapcsolatos eddigi munkájáról.  

A munkacsoporttagok november 27-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés mindenki számára nyitott és ezúttal is hibrid módon fog zajlani, így személyesen a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, melyet november 7-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni​. 

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.