Vegyen részt civil szervezetével a Fővárosi Településterv kidolgozásában

2023 májusában megkezdtük a városunk jövőjét meghatározó új Fővárosi Településterv készítését, amelybe szeretnénk, ha a budapesti civil szféra is bekapcsolódna. A terv kidolgozásánál kiemelten fontos, hogy a változatos közösségeket, csoportokat, fontos ügyeket képviselő civil szervezetek véleménye, szempontjai is megjelenjenek, ezért három alkalmas egyeztetést kezdeményeztünk a Budapesti Civil Adatbázisban és a fővárosi civil munkacsoportokban regisztrált szervezetekkel. 

 

Az egyeztetés második alkalma 2023. november 23-án 14:00-kor kerül megrendezésre a Városházán (1052 Budapest, Városháza u. 9-11). 

A soron következő egyeztetést műhelymunka formájában rendezzük, amelyen Budapest jövőképnek és hosszú távú városfejlesztési céljainak megalkotásában kérjük a résztvevők segítségét.

Milyen irányba fejlődjön a város?

Milyen lehetőségeket érdemes kihasználni, milyen folyamatokat kell erősíteni, min lenne célszerű változtatni, mik a realitások?


Amennyiben civil szervezete képviseletében részt venne a műhelymunkában, kérjük november 20-ig regisztráljon: kattintson ide az űrlap kitöltéséhez.

A pontos napirendet és a további szükséges információkat a regisztrációt követően küldjük.

Amennyiben nem tudott jelen lenni az első egyeztetésünkön, akkor is biztosítunk csatlakozási lehetőséget.


Facebook esemény: Fővárosi Településterv - II. Civil egyeztetés | Facebook

(A részvétel feltétele, hogy szervezete regisztrált tag legyen a Budapesti Civil Adatbázisban és/vagy munkacsoportok egyikében. Ha szervezete még nem tag, ide kattintva tud tájékozódni és regisztrálni​)