Meghívó projektzáró eseményre - A te dolgod jól kidobni, a miénk jól újrahasznosítani!

​​

Nagyobb méretért kattintson a képre!

Budapest Főváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a KEHOP-3.2.1-15-2017-00024 azonosítószámú „A fővárosi hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre" elnevezésű projekt ünnepélyes záró rendezvényére.

Budapest Főváros Önkormányzata 10,432 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásnak köszönhetően 110 db új, modern hulladékbegyűjtő járművel bővítette a BKM Nonprofit Zrt. gépparkját 2022-ben, mely komoly megújulást jelentett és jelent a mai napig Budapest számára.

A Fővárosi Önkormányzat egyik legfontosabb programja a Zöld Budapest program. A környezetvédelem fontossága mellett a lakossági szemléletformálás és a fiatal generációk bevonása és edukálása is kiemelt cél volt tájékoztató napok és jótékonysági gyűjtőakciók szervezésén keresztül az újrahasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés jegyében. A környezetbarátabb célgépek éppen ezért most más, a megszokottól eltérő külsőt kapnak, a sajtóeseményen színes élményprogrammal várjuk Önt.

A rendezvényt ünnepélyesen megnyitja Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Időpont: 2023. november 22. (szerda) 11:30​

Helyszín: XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központ (1186 Budapest, Besence u. 1/a.)

A záróeseményen való részvételi szándékát kérjük, szíveskedjen előzetesen 

november 21. 16:00 óráig hernadi.eszter@budapestbrand.hu e-mail címen jelezni.


​Mindenkit szeretettel várunk!