Az Aktív Budapest munkacsoport novemberben tartja első plenáris ülését

​​​​A nyári alakuló ülést követően az Aktív Budapest civil munkacsoport 2023. november 23-án 15:30 órai kezdettel megtartja első plenáris ülését.
​​
A véleményező és javaslattevő fórumként működő munkacsoportok a folyamatos civil-önkormányzati diskurzus fenntartását szolgálják. Ezen keretek közt a kétirányú kommunikációt a budapesti sport- és szabadidősport fejlesztési lehetőségeivel, sporthoz kapcsolódó gyermekvédelemmel, idősek sportjával, fogyatékkal élők sportolásával, ifjúsági- és diáksporttal, valamint az egészséges életmód előmozdításával kapcsolatban az Aktív munkacsoport ápolja.
A novemberi ülésen Dr. Bősz Anett főpolgármester – helyettes asszony köszöntőjét követően, három napirendi pontot tárgyalhatnak a munkacsoporttagok. Elsőként az „Aktív Budapest Munkacsoport" online kommunikációs felületének bemutatására, valamint az ahhoz kapcsolódó általános szabályok ismertetésére kerül sor. Az ülésen második napirendi pontként a nem pénzbeni együttműködés alapjainak kidolgozása lesz a fő cél, melyet ​kiscsoportos közös munkával valósítanak meg a munkacsoporttagok. Ezt követően, harmadik pontként együttes sporteseménynaptár elkészítésére hívjuk a résztvevőket.
A munkacsoporttagok november 14-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a farkas.hajnal@budapest.hu címre lehet beküldeni.
Az ülés személyesen a Fővárosi Önkormányzat épületében fog zajlani. A jelenléthez regisztráció szükséges, melyet november 20-ig ezen a hivatkozáson lehet elvégezni:


Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni.
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg: Regisztráció - Budapesti Civil Adatbázis, fővárosi civil munkacsoportok.