Közös ügyfélszolgálatokat nyitnak a fővárosi közszolgáltató cégek

Az FKF Nonprofit Zrt. a FŐTÁV-val, a Fővárosi Vízművekkel, a Díjbeszedő Holding Zrt-vel és a DHK Zrt.-vel együttműködésben ez év nyarától közös, integrált ügyfélszolgálattal várja ügyfeleit a kényelmes és gyors ügyintézés érdekében.
 
A II. kerület, Fő u. 47. (Csalogány u. sarok) alatt készülő Budai Ügyfélszolgálati Központ nyitásának tervezett időpontja 2015 júniusa. Az egyes szolgáltatók egységes nyitvatartási idővel fogadják majd az odaérkezőket, hetente egyszer (keddenként) későbbi zárással. Az integrált ügyfélszolgálaton az ügyfeleknek mindössze egyszer kell sorszámot igényelniük, így az egyes ügyek elintézését követően lehetőségük van továbblépni a következő ablakhoz.
 
A beruházás helyszínén látogatást tett a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Dr. Horváth Béla és a stratégiai-üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes, Harmati István. Az új, közös ügyfélszolgálat üzemeltetőjeként az utolsó simításokat ellenőrizték.
 
Az FKF további két ügyfélablakkal is készül a fővárosiak számára. A XI. kerületi Barázda u. 20-30. alatt működő FŐTÁV ügyfélszolgálaton is nyit ügyfélablakot a budai lakosok kényelméért. Emellett természetesen a pesti lakosságról sem feledkezik meg. A már régóta működő X. kerület, Ecseri úti Ügyfélszolgálat mellett a pesti lakosok a XIII. kerületben a Váci út 23-27. szám alatt, a Vízművek központi ügyfélszolgálati irodájában is intézkedhetnek majd. Itt szintén egy helyszínen, egy ügyintézés során tudják igénybe venni a hulladékgazdálkodási, a távhőszolgáltatási és a vízszolgáltatási ügyintézők segítségét.
 
 
Az érintett ügyfélszolgálati kirendeltségeken „bababarát” ügyintézést is biztosítanak a szolgáltatók, a kisgyermekkel érkező anyukákat és apukákat soron kívül fogadják. Amellett, hogy ügyfél-elégedettség szempontjából számos előnye van az egyablakos ügyintézésnek, az egyes közszolgáltató cégek részére is jelentős megtakarítást jelent az együttműködés és a közös kommunikáció lehetősége is új távlatokat nyit.
 
FKF Zrt

Hírek

RSS megtekintés