Diákra hangolva: 24 produkció jutott a tehetségkutató verseny döntőjébe

​Április 10-én 14 órakor rendezik a Diákra hangolva elnevezésű, budapesti középiskolásoknak szóló tehetségkutató verseny döntőjét. A pályázati felhívásra összesen 47 produkció érkezett ének, zene, tánc, vers és próza kategóriában. Közülük 24-et jutatott a döntőbe a március végén a Budapesti Művelődési Központban megrendezett elődöntőn a szakmai zsűri.

A Diákra hangolva középiskolai tehetségkutató versenyt immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Diákra hangolva elnevezésű, budapesti középiskolásoknak szóló tehetségkutató versenyt a Főpolgármesteri Hivatal Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztály Köznevelési és Ifjúsági Osztálya az "Iskolakapun kívül program" keretében. Kategóriánként hirdetnek első, második és harmadik helyezettet, valamint közönségdíjat is kiosztanak.

A zsűri tagja Bán Teodóra (tánc kategória), Hevesi Tamás előadóművész (ének-zene kategória), Nemcsák Károly színművész (vers és próza kategória) és Holcz Gábor bűvész (egyéb kategória). A díjakat az esemény fővédnöke, Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán területért felelős főpolgármester-helyettes fogja átadni.

Kapcsolódó cikk

A Kulturális, Sport, Köznevelési, Egészségügyi és Szociálpolitikai Főosztály Köznevelési és Ifjúsági Osztálya az „Iskolakapun kívüli program” keretében 14-19 éves fővárosi középiskolás diákok számára tehetségkutató versenyt hirdet négy kategóriában.

Hírek

RSS megtekintés