Karácsonyi hokibuli a Városligetben

A Sapa Fehérvár AV19 hokicsapatának két osztrák bajnoki mérkőzése, valamint egy Mol-ligás rangadó lesz a három csúcseseménye a Városligeti Műjégpályán pénteken kezdődő Mol Karácsonyi Hoki Buli elnevezésű, háromnapos jégkorongfesztiválnak. Az esemény tájékoztatóján részt vett Szentes Tamás főpolgármester-helyettes.

- Budapest számára nagy öröm, hogy egy ilyen szép sporteseménynek adhat otthont. A szervezők kiváló helyszínt választottak, a Városligeti Műjégpálya ugyanis nem a steril jégcsarnokokra jellemző helyszín – mondta Szentes Tamás. Az egészségügyi és szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes reményét fejezte ki, hogy az eseménynek hagyománya lesz a Városligetben, a főváros emblematikus helyén.

Kangyal Balázs, a Magyar Jégkorong Szövetség sportigazgatója elmondta: a Winter Classicnak is nevezett eseményre készült mobil lelátó már áll a Városligetben, amelyen több mint négyezer néző elhelyezésére lesz lehetőség. Hozzátette: belépőket vásárolni a Ticket Expressnél, a jegyed.hu honlapon és majd a helyszínen is lehet, a bérletek háromezer és hétezer forintba kerülnek az eseményre.

 

A MOL Karácsonyi Hoki Buli programja

2013. december 13. péntek

19.15: SAPA Fehérvár AV19–EC Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés

2013. december 14. szombat

9.00: U10 (mini)-torna

13.00: MAC Budapest–ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia EBJL (U18)-mérkőzés

16.30: Öregfiúk All Star-mérkőzés

18.30: Dab.Docler–Miskolci Jegesmedvék MOL Liga-mérkőzés

2013. december 15. vasárnap

10.00: U8 (szupermini)-torna

13.00: EWHL (női EBEL)-mérkőzés

17.50: SAPA Fehérvár AV19–EC-KAC Klagenfurt EBEL-mérkőzés

Hírek

RSS megtekintés