Utolsó szezonját nyitotta meg a fővárosi Vidámpark

Utolsó szezonját nyitotta meg pénteken a budapesti Vidámpark, amely a már megszokott játékokkal, számos szórakoztató rendezvénnyel és kedvezményekkel várja a közönséget.

A Fővárosi Közgyűlés tavalyi döntésének értelmében a Vidámpark az idei szezon végén, szeptember 30-án végleg bezár, területét pedig több lépésben átadja az állatkertnek. A Vidámpark hétfőtől minden nap várja a vendégeket, akik az utolsó szezonra csökkentett, 14 ezer 700 forintos áron válthatnak bérletet. Az intézmény csoportos, családi és diákkedvezményeket is ad, jegyeket az interneten keresztül is lehet igényelni.

A már megszokott hajmeresztő, valamint matuzsálem korú játékok mellett számos programmal is készült utolsó szezonjára a Vidámpark. A Vidámságvásáron például hasznos és környezetbarát holmikat, gasztronómiai különlegességeket vásárolhatnak az érdeklődők.

A májusi programsorozat vurstlifesztivállal és egy díszes májusfa felállításával indul. Ezt követően négy napon át a mutatványosok és csepűrágók táncbemutatóival, gyerekkoncertekkel és vásári falatokkal gazdagított majális szórakoztatja a látogatókat.

Május 4-én látványos tűzshow-bemutatóval veszi kezdetét a népszerű vidámparki éjszakák rendezvénysorozat, amely éjszakánként változatlan áron teszi elérhetővé a fényárban úszó játékok élményét.

A Vidámpark néven 1950 óta üzemelő intézmény elődje, a Vurstli 175, az Angol Park pedig csaknem 100 éve létezik. A csaknem két évszázados szórakoztatás történetének bemutatására képeskönyv készült, amelyet a látogatók megvásárolhatnak a parkban.

A Vidámparkról szóló érdekességek kiállítás keretében is megtekinthetők szeptember végéig a lovas körhinta csarnokában.
 
MTI

Hírek

RSS megtekintés