Újítás apák napjára: babapelenkázó asztalokkal bővítették egyes budapesti nyilvános illemhelyek férfi oldalát

Babapelenkázót szerel fel az FCSM munkatársa az egyik fővárosi illemhelyen: öt egység férfi részlegében helyeztek ki ilyen asztalokat

A Fővárosi Csatornázási Művek különleges akcióval készült az idei apák napjára. Öt, általa üzemeltetett nyilvános illemhelyen babapelenkázó asztalokat szereltek fel a férfi részlegre is. A női oldalon a legtöbb helyen ez már alapfelszerelésnek számít.

A legtöbb fővárosi toalettet vállalkozási tevékenység keretében üzemeltető Fővárosi Csatornázási Művek a június harmadik vasárnapján tartandó apák napjára öt budapesti illemhelyen babapelenkázókkal egészítette ki a férfi oldal felszerelését. Ezek az üzemeltetett 53 illemhely közül azokban kerültek felszerelésre, ahol egyrészt elegendő hely állt rendelkezésre, másrészt ahol legnagyobb a látogatottság. Ezeken belül is elsősorban a legforgalmasabb családi szabadidős programok helyszíneire fókuszált a cég. Így a jövőben a Margitszigeten két helyen, a Városligetben a Széchenyi fürdőnél, valamint két tömegközlekedési csomópontnál, a Batthyány téren és a Városkapunál vehetik igénybe az édesapák ezt a szolgáltatást.

A női részlegen már jóval korábban felszerelték a pelenkázó asztalokat, sőt a Városligetben a Műcsarnok mögötti egységben és a Lehel téren külön gyermekmosdó helyiséget alakítottak ki a kisgyermekes szülők számára. A budai Várban, a Palota úti illemhelyen pedig gyerekpiszoárt is beszereltek egy korábbi felújítás során.

Hírek

RSS megtekintés