Óriási kedvezményekkel és színes programokkal folyamatosan nyitnak a budapesti strandok

Hosszú évek óta nem volt ilyen tartós, alacsony jegyár, amellyel május 24-én a Paskál Strandfürdő, május 31-én pedig a Csillaghegyi Strandfürdő nyitja meg kapuit.

Az idei strandszezonban a számos kedvezmény mellett a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. két strandján, a III. kerületben található Csillaghegyi, valamint a XIV. kerületben található Paskál strandfürdőkben óriási kedvezményként, egységes 900 Ft-os jegyárat vezet be, amely hétköznap és hétvégén mindenki számára elérhető. Reményeink szerint így még szélesebb rétegek élvezhetik a Budapest Gyógyfürdői Zrt. legolcsóbb strandjainak szolgáltatásait.

A többi strandok változatlan jegyárakkal, számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, strandváró nappal és változatos, szórakoztató programokkal várják idén is a nap és a víz szerelmeseit. Természetesen megmaradnak a fiatalok, családok és a nyugdíjasok részére biztosított kedvezményes jegyek. A 20 alkalmas bérletek pedig akár 25%-os kedvezményt biztosítanak a fürdőzők részére. Az egyes fürdők árai a strandok honlapjain megtekinthetők.

A kitűnő bizonyítványt szerző, általános iskolai tanulóknak idén is ingyenes strandbelépővel kedveskednek a fürdők, amelyet a gyerekek a bizonyítvány mellé kapnak meg a tanévzáró ünnepségeken. A korábbi programok sikerének köszönhetően idén az akciót az összes budapesti kerületre kiterjesztetjük a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, valamint a Csepeli Városgazda Zrt. bevonásával. Így várhatóan több mint 12.000 belépőt osztanak ki. A kezdeményezés hozzájárul az iskolák életének felpezsdítéséhez és a gyerekek, családok igényes szórakozásának biztosításához.

A gyerekeknek szerencsére nem kell megvárniuk a tanév végét. Gyereknap alkalmából május 25-én nyitó Római Strandfürdő minden 14 év alatti gyerek részére ingyenes belépést biztosít. A medencék mellett, a tavaly felújított csúszdarendszer és játszótér remek kikapcsolódást biztosít az egész család számára.

A Csillaghegyi Strandon pedig játékos programok, kreatív foglalkoztatások, főzőverseny várja a családokat és az ünnepelteket gyereknap alkalmából. Ezen a rendezvényen kerül sor a korábban, a III. kerületi általános iskolások körében meghirdetett padfestő pályázat eredményhirdetésére és a padok festésére is, amely a Trilak támogatásával valósul meg.

A nyáron számos családi program is várja az érdeklődőket, így július 12-26. között a Dagály Strandon a Minimax Gyerekstrand keretén belül nemcsak Pici Cicával és Maci Kutyával találkozhatnak a gyerekek, hanem számos játékot próbálhatnak ki, elsősorban a vízhez és a foci vébéhez kapcsolódva.

A tavaly megkezdett együttműködés folytatásaként, a hétvégi strandélményeket június közepétől a Gilda Max fitness hálózat edzői ingyenes vízi aerobikkal és könnyed, de annál szórakoztatóbb vízi gyakorlatokkal színesítik majd a Palatinus, Dagály és Római strandokon.

A Sunshine Családi Fesztivál szabadidős, sport, zenei, edukációs programok, valamint egészségmegőrző szolgáltatások egész sorát kínálja a július 18-20-i hétvégén az egész családnak a Palatinus Strandon. És persze nem maradhat el a Strandok Éjszakája sem, amelyet idén is a Magyar Fürdőszövetség koordinálásában, augusztus 1-jén rendeznek.
Budapesti Városüzemeltetési Központ
Kommunikációs és PR Igazgatóság
 
Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
PR és Marketing Osztály
 

Hírek

RSS megtekintés