Anna and the Barbies a Budapesti Vidámparkban

A Vidámparkban mindig történik valami, ez a közelgő hétvégén sem lesz másképp: június 16-án, vasárnap Anna and the Barbies koncertezik.
 
Szomorú tény, hogy alig négy hónap múlva bezárja kapuit az idén 175 éves Budapesti Vidámpark. Bár a visszaszámlálás elkezdődött, az utolsó szezon még korántsem ért véget. Júniustól péntek és szombat esténként is fényárban úszó játékokkal vár a Vidámparki Éjszakák, mely kedvező áron nyújt önfeledt szórakozást, randihelyszínt, partyprogramot a formabontó kikapcsolódás híveinek.
 
Hófehérke és a hét törpe mellé egy estére az Anna is beköltözteti a Barbikat, hogy 18:30-tól egy mindent elsöprő koncerttel tegyék emlékezetessé a Vidámpark utolsó nyári szezonját.  
 
A belépők árából a koncert idejére 40%-os kedvezményt biztosít a Budapesti Vidámpark: így akár 2940 Ft-ért az első sorban csápolhat a szemfüles közönség és az aznap este 20:00 óráig működő játékokra is felülhet minden látogató, aki 18:00-tól 19:00 óráig megváltja jegyét.
 
Aki még nem volt a Parkban, véletlenül se hagyja ki Európa leghosszabb favázas Hullámvasútját, de a százéves Körhintán is érdemes egyet romantikázni. A matuzsálemek mellett persze temérdek hajmeresztő játék is vár: a szabadesés híveinek ott a Torony, a pörgőseknek a Break Dance vagy a Top Spin.
 
Sorban állás helyett az online jegyvásárlást javasoljuk, jegyárakért és kedvezményekért érdemes felkeresni a Vidámpark weboldalát, a legfrissebb hírek, akciók és játékok pedig a Park facebook oldalán találhatók.