A BKK idén is csatlakozik a Bringás reggelihez

A Budapesti Közlekedési Központ idén is csatlakozik a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli elnevezéssel indított akciójához. A közlekedésszervező társaság az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett várja a biciklivel közlekedőket.

Péksüteménnyel és gyümölccsel kínálja a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat kedden reggel a Budapesti Közlekedési Központ a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli elnevezésű akciójának részeként. A BKK 2018. május 8-án reggel 7:00 és 9:30 között Budapesten az Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi gyűjtőállomás mellett várja a kerékpárral közlekedőket.

A BKK számára kiemelten fontos a környezetkímélő – köztük a kerékpáros – közlekedés fejlesztése, melynek célja, hogy a város lakói tiszta és fenntartható környezetben élhessenek. A Budapesti Közlekedési Központ többek között ezért fejleszti a fővárosi kerékpáros úthálózatot, ezért bővíti a MOL Bubi közbringarendszert, és ezért támogatja örömmel a Magyar Kerékpárosklub ezen kezdeményezését is.

A Klub aktivistái és partnerei Budapest szinte összes kerületében több mint 25, országosan pedig 20 helyszínen kedveskednek reggelivel a bringázóknak. A helyszínek folyamatosan frissülő listája megtalálható a Kerékpárosklub honlapján.

Budapesti Közlekedési Központ