Hétfőtől május végéig zárva lesz a margitszigeti északi fizetőparkoló

A margitszigeti északi fizetőparkoló bővítési és felújítási munkái a Margitsziget csatornázása és kapcsolódó munkák projekt keretei között valósulnak meg. Budapest Főváros Önkormányzata megbízásából a munkálatokat a SADE-Penta Konzorcium végzi. A projekt határidőben történő befejezésének érdekében a parkolót az építési idejére teljes egészében le kell zárni, a szállodák megközelítését más útvonalon biztosítják.

A margitszigeti északi parkolót 2017. március 6. és május 31. között a kivitelezés ideje alatt ideiglenesen lezárják bővítési, felújítási munkák miatt. Az Árpád hídról érkezők nem tudnak behajtani a fizető parkolóba, megfordulási lehetőséget a parkoló előtti buszfordulóban biztosítanak. A terület 2017.05.31-ig munkaterület, így a tiltott helyen parkoló gépjárműveket a kivitelező vállalkozó elszállíttatja.

A parkoló zárásának idején a közösségi közlekedésben a jelenleg érvényben lévő rendhez képest nem lesz változás: a 26-os autóbusz továbbra is rövidített útvonalon, az Árpád híd M és a Zenélőkút között közlekedik.

Amennyiben kérdése merülne fel az ideiglenes forgalmirend-változással vagy a beruházással kapcsolatban, azt az erre a célra létrehozott margitsziget@enviroduna.hu e-mail címre tudja elküldeni, a beruházás lebonyolítói készséggel állnak rendelkezésükre. A forgalmi változásokról további részletes információ a www.bkk.hu oldalon érhető el.

Kérjük szíves közreműködésüket, türelmüket és megértésüket a munkálatok egész ideje alatt!

A várható kellemetlenségekért előre is elnézést kérünk!

Enviroduna Kft.