Tovább folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől

Tovább folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől, így a Csömöri út a József utcától a Rózsa utcáig, hosszabb szakaszon lesz egyirányú. Ezzel egy időben a Pálya utca a Csömöri út irányában a Szent Korona utca és a Csömöri út között is egyirányú lesz. A korlátozás miatt változik a 131-es, a 231-es és a 996-os autóbusz közlekedése 2018. augusztus 24-én (pénteken) az első reggeli járatindulástól várhatóan október 8-ig.

A 131-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Baross utca; illetve a Rákospalota, Széchenyi tér felé a Rózsa utca–Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és a Pálya utca megálló helyett a 144-es autóbusz Rózsa utca megállójában; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után áll meg.

A 996-os autóbusz Újpest-Központ M felé a Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és nem érinti a Szent Korona utcai lakótelep, a Csömöri út és a Pálya utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Rózsa utcában, a Szent Korona utca kereszteződése előtt; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után állnak meg.

​Budapesti Közlekedési Központ