Sürgős távvezetéki hibaelhárítás miatt több órás távhőszolgáltatási szünet három budai kerületben

A FŐTÁV Zrt. XI. kerület Irinyi József utcában futó távhő-gerincvezetéke váratlanul meghibásodott. A zavar elhárítását társaságunknak sürgősen el kell végezni a még nagyobb szolgáltatási szünet megelőzésének érdekében, tekintettel a közelgő jelentős lehűlésre. A FŐTÁV Zrt. munkatársai megkezdték a munkálatok előkészítését. A munkavégzés 2017.01.04-én 5:00–tól előreláthatólag 18:00-ig tart.

A FŐTÁV Zrt. munkatársai megfeszített erővel dolgoznak majd a hiba gyors elhárításán, hogy az ebből származó kényelmetlenség a lehető legrövidebb ideig tartson. A munkavégzés ideje alatt a távhőszolgáltatás sajnos szünetelni fog az I., II. és XI. kerületekben, ami 7884 db lakást, 49 db kommunális, 262 db közületi és 86 egyéb fogyasztót érint. A szolgáltatás kimaradása néhány fokos lehűlést eredményezhet az ingatlanokban, ezért javasoljuk, hogy az érintett intézményekben tartózkodók vigyenek magukkal melegebb ruházatot.

A javítással járó kellemetlenségért szíves megértésüket és türelmüket kérjük. A szolgáltatás kiesés részletei itt megtalálhatóak.

FŐTÁV