Majális, Vurstli Fesztivál és Vidámságvásár a budapesti Vidámparkban

Elkezdődött a visszaszámlálás a budapesti Vidámparkban, amelynek ez az utolsó szezonja. A matuzsálemek és a megszokott hajmeresztő játékok mellett sok meglepetést tartogat az utolsó évad, köztük egy Vidámságvásárt is, ahol az egyedi csecsebecsék szerelmesei, a hasznos és környezetbarát holmik hívei, kicsik és nagyok, éhesek és szomjasak egyaránt találhatnak kedvükre való portékát.

A májusi programsorozat Vurstli Fesztivállal és egy díszes májusfa felállításával indul. Ezt követően négy napon át mutatványosok és csepűrágók táncbemutatókkal, gyerekkoncertekkel és vásári falatokkal fűszerezett majális várja a látogatókat. A színesebbnél színesebb játékokat a legnagyobb magyar utazó társulat, a Vándor Vurstli biztosítja.

Május 4-én egy látványos tűzshowbemutatóval veszi kezdetét a nagy népszerűségnek örvendő Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat is, amely változatlan áron teszi elérhetővé a fényárban úszó játékok élményét. A belépők sorban állás nélkül, online is megvásárolhatók a jegymester.hu oldalon.