Novemberben ülésezik újra az Esélyteremtő Budapest munkacsoport

2023. november 13-án 15 órakor az Esélyteremtő Budapest munkacsoport megtartja soron következő hatodik plenáris ülését. A munkacsoport a Főváros egyik civil fórumaként a kétirányú kommunikációt és civil bevonást segíti elő az esélyegyenlőség, esélyteremtés, egészség és lakhatás területén. 

Az ülés napirendjén három pont van tervben. Először a Fővárosi Drogstratégiáról hallhatnak ismertetőt a munkacsoporttagok, majd a BKK Zrt gondozásában készülő térképről, mely a fogyatékkal élő emberek érintettségét hivatott jelölni Budapest körzetében. Harmadik pontban a Szociálpolitikai főosztály munkatársai számolhatnak be a tavaly megnyitott Idősügyi Információs ponton zajló munkáról és eredményekről. 

A munkacsoporttagok november 3-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés hibrid módon fog zajlani, így személyesen, a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, melyet november 10-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni​. 

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.