Novemberben tartja soron következő ülését a „Fiatal Budapest” munkacsoport

A „Fiatal Budapest" munkacsoport 2023. november 23. napján 14 órai kezdettel tartja soron következő ülését.

A budapesti fiatalok helyzetével, ifjúságpolitikai kérdésekkel, valamint az ifjúsági részvétellel foglalkozó – véleményező és javaslattevő fórumként működtetett - munkacsoport a civil szervezetekkel történő szakmai együttműködés előmozdítását, hatékonyságának növelését, illetve az egymás közti folyamatos konzultációt és a tárgyalások biztosítását szolgálja.

Ülésen négy napirendi pontról tárgyalhatnak a munkacsoporttagok. Elsőként dr. Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes köszönti a résztvevőket, amelyet az új „Fiatal Budapest" logó és arculatról, valamint a Fiatal Budapest Munkacsoport közvetlen kapcsolattartását támogató Teams felület megalkotásáról, és használatának feltételeiről szóló tájékoztató követ. Harmadik napirendi pontként Kaszás András a Tudatos Ifjúság Alapítvány ügyvezetőjének előadása következik, amelynek keretében bemutatásra kerülnek az ifjúsági munkát érintő egyes képzési és programlehetőségek. Végezetül a főváros ifjúságpolitikai koncepció alapköveinek meghatározásáról, valamint kisebb pilot projectek megvalósításáról szóló kiscsoportos teamwork, illetve eszmecsere lefolytatására kerül sor.

A munkacsoporttagok november 13-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, melyeket a fiatalbp@budapest.hu címre lehet beküldeni.

Az ülést személyes jelenlét mellett tartjuk a Városháza épületében (1052 Budapest, Városház u. 9-11.), amelyhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet november 20-ig a következő linkre kattintva lehet megtenni: Kérjük, kattintson ide az űrlap kitöltéséhez.
 
Az önkormányzat épületébe történő belépéshez a szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk megküldeni.
 ​
Az ülés meghívóját erre a linkre kattintva töltheti le.
 
Amennyiben szervezete szeretne valamelyik fővárosi civil munkacsoporthoz csatlakozni, azt  ezen a linken teheti meg.