Véglegesedett a Nyitott Budapest munkacsoport 2022. december 7-i ülésének napirendje

​​Az Nyitott Budapest civil munkacsoport tagjai 2022. december 7-én 10 órakor találkoznak az évben harmadik és egyben utolsó alkalommal. Az ülésen három napirendi pont kerül megvitatásra:​

  1. Beszámoló a harmadik fővárosi közösségi gyűlés tanulságairól, tapasztalatairól  
  1. Tájékoztató a fővárosi közösségi költségvetés változásairól és a harmadik ötletbeadási ciklusról  
  1. A főváros digitális adatvagyonának feltérképezése és bővítése

A harmadik fővárosi közösségi gyűlés hátteréről és eredményeiről ezen a linken lehet tájékozódni​, valamint további részletek ismerhetők meg az oldalon a “Hírek” menüpont alatt. A jelenlegi közösségi költségvetési ciklus változásairól pedig ez az oldal nyújt betekintést: Újítások a harmadik évben. 

Az ülés hibrid módon fog zajlani, így személyesen a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. személyes jelenléthez regisztráció szükségesmelyet november 21-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jegyzőkönyvezés céljából az eseményről kép és hangfelvétel készül. A keletkező adatok kezeléséről az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint gondoskodunk, mely ide kattintva található . 
 

Az ülésre szóló meghívót innen l​ehet letölteni​​.
 
A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el. 
 
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.