Nyilvános konzultáció a „Legyenek közérthetőek a hivatali levelek, dokumentumok" projektről

A Főpolgármesteri Hivatal nyilvános konzultációt hirdet a közösségi költségvetés 2021/22-es évében nyertes alábbi projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében.

A közösségi költségvetés egy olyan – általában önkormányzati – program, amelynek keretében a település költségvetéséből bizonyos összeg felhasználására a város lakói tehetnek javaslatot. A fővárosi közösségi költségvetés keretében 1 milliárd forintos keretből valósítja meg az önkormányzat a lakosok által beadott ötletek közül a legnépszerűbbeket. Idén szeptemberben 18 nyertest​ hirdetett a Főpolgármesteri Hivatal szavazatok alapján, melyek közül az egyik a Legye​nek közérthetőek a hivatali levelek, dokumentumok.
 
A Főpolgármesteri Hivatal nyilvános konzultációt hirdet a projekt részletes, közösségi kidolgozásának érdekében:  
 

Konzultáció időpontja: 2022. november 2​9. (kedd) 15:30

Konzultáció helyszíne: Főpolgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálat, I. emeleti tárgyaló (1052 Bp., Bárczy István u. 1-3.) 
 
A nyilvános konzultáció célja, hogy a Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatást adjon a fenti projekt megvalósítására vonatkozó terveiről és feltérképezze a projekt szakmailag magas szintű megvalósításához szükséges információkat.

A konzultációra meghívtuk az eredeti ötletet benyújtó ötletgazdát és várunk rá minden budapestit, aki hozzátenne a megvalósítás sikeréhez.

További információk a nyertes projektről az online adatlapon találhatók, valamint annak jobb oldalán „Kapcsolódó ötletek” címszó alatt az eredetileg beadott ötletleírás is linkelve van és megismerhető.

A konzultáción szeretettel várjuk!