Integrált Településfejlesztési Stratégia online lakossági fóruma

A Fővárosi Közgyűlés 2020. február 26-án 166/2020. (II. 26.) számú határozatával úgy döntött, hogy a Lechner Tudásközpont által kidolgozott „Okos város fejlesztési modell módszertani útmutató" figyelembevételével új Integrált Településfejlesztési Stratégiát készít.

A Stratégia Budapest Főváros Önkormányzatának 2021 – 2027 közötti időszakra szóló fejlesztési dokumentuma, amely az Önkormányzat középtávon tervezett intézkedéseit és a főváros kiemelet fejlesztési irányait határozza meg.

A Stratégia tartalmáról és a tervezési munkafolyamatokról a stratégia tematikus honlapján részletes információkat is talál.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. § (5) pontja, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. § alapján az Integrált Településfejlesztési Stratégia

munkaközi tájékoztató lakossági fóruma elektronikus úton történik.

Kattintson ide a Stratégia megismeréséhez!

 

ELEKTRONIKUS VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS

a lakossági fórumot követő 15 napon belül

2021. március 17. – 31 között

kizárólag elektronikus úton:

elérhetősége: smartbp@budapest.hu

 

A Stratégiával kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat 2021. március 16 (kedd) 15 órakor tartandó online lakossági fórum során is elmondhatják​​

ONLINE LAKOSSÁGI FÓRUM

időpontja: 2021. március 16. (kedd) 15 óra

elérhetősége: az egyeztetés időpontjában az alábbi linkre kattintva

Ide kattintva beszéljünk Budapest jövőjéről és a Stratégiáról!​​

 

- Az online fórumra való bejelentkezésre 14.30-15.15 közötti időintervallumban lesz lehetőség.

Előzetes regisztráció ne​m szükséges, azonban a beszélgetés moderálásához a csatlakozás során teljes nevének megadását kérjük.

- A fórumon a hozzászólási szándékot a chat felületen írásban kell jelezni, amelyet követően fogja a moderátor a jelentkezések sorrendjében megadni a szót. Az illetlen viselkedést tanúsító résztvevők a moderátor által kitiltásra kerülhetnek.

- Az egyeztetésről jegyzőkönyv készítése céljából esetlegesen arcképet és hangot is tartalmazó felvétel készül. Hozzászólása előtt kérjük nevét érthetően bemondani szíveskedjen.


A lakossági fórumon történő részvétel önkéntes, részvételével egyúttal kijelenti, hogy az adkezelési tájékoztató tartalmát megismerte, az abban foglaltakat tudumásul veszi.


Az online lakossági fórum jegyzőkönyve ide kattintva letölthető.​​

 

Adatkezelési tájékoztató