A Fővárosi Vízművek éjszakai hálózattisztítást végez a XVIII. kerületben

A Fővárosi Vízművek Zrt. értesíti tisztelt XVIII. kerületi fogyasztóit, hogy 2021. szeptember 20-án 20.00 óra és 2021. október 21-én 6.00 óra között munkanapokon az éjszakai órákban a vízhálózat tisztítását végzi a XVIII. kerületben.

A munkálatok XVIII. kerület, Pestszentlőrinc – Szemeretelep – Ganztelep városrész magasabban fekvő részein víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást okozhatnak.
 
A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.
 
Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése. Természetesen ezeknek a munkálatoknak a során is igyekszünk a lehetőségekhez mérten a szolgáltatás folyamatosságát fenntartani. Szakembereink a több évtizede kialakított menetrend és eljárás szerint, a technológiai és közegészségügyi előírások legszigorúbb betartásával végzik az idei év őszi hálózatöblítéseit is.
 
Köszönjük a kerület lakosainak türelmét és megértését!
 
Fővárosi Vízművek Zrt.
Vízvonal: 06-1/247 7777