Ma délután közmeghallgatás a Városházán

Közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat a mai napon 2020. november 25-én (szerdán) 17.00-tól.

Karácsony Gergely főpolgármester válaszol az idén beérkezett kérdésekre, amit élőben közvetítünk a Városháza Facebook-oldalán és a Budapest.hu-n.

Kérdést az online közvetítés közben írásban is tehetnek fel ezen a linken: https://kozmeghallgatas.budapest.hu​
Fontos: az élő közvetítésre a beküldési lehetőség 17.00-kor nyílik meg.​

Járványügyi figyelemfelhívás

A koronavírus-járvány közösségben terjed, a nagyobb rendezvények ezért veszélyt jelentenek. Noha minden tőlünk telhetőt megteszünk a biztonság érdekében, arra kérjük, hogy ha teheti, a közmeghallgatáson online vegyen részt. Az online résztvevők kérdéseit ugyanúgy figyelembe fogjuk venni, mintha személyesen jelentek volna meg.

A személyes jelenlét lehetőségét azok számára szeretnénk biztosítani, akik nem tudják megoldani az online részvételt. A saját és a többi budapesti egészségének védelme érdekében kérjük, hogy csak akkor vegyen részt személyesen a közmeghallgatáson, ha az online részvételt nem tudja megoldani.

A személyesen részt vevők létszáma korlátozva lesz, a Díszteremben legfeljebb 65 vendég tartózkodhat egyidejűleg. További 25 fő követheti a közmeghallgatást a 133. számú teremből, ahonnan azonban kérdés feltételére nem lesz lehetőség. A személyes részvétel során kötelező lesz a maszk használata. Mindannyiunk biztonsága érdekében a létszámkorlát elérése után a további résztvevőket nem fogjuk beengedni a Főpolgármesteri Hivatal épületébe, ezért is javasoljuk, hogy lehetőleg online vegyen részt, és otthona biztonságából kövesse a közmeghallgatást.

A közmeghallgatáson személyesen a Fővárosi Önkormányzat Dísztermében lehet részt venni, amelynek címe: Főpolgármesteri Hivatal, Budapest V. kerület, Városház utca 9-11., I. emelet, Díszterem.