Tematikus fotókiállítással készül a BKV a Múzeumok Majálisára

​Május 20-án és 21-én  22. alkalommal települnek ki a standok a Magyar Nemzeti Múzeumba és annak kertjébe, hogy a Múzeumok Majálisa keretében érdekes és sokszínű programokkal mutatkozzanak be az érdeklődőknek.  A színes forgatagnak évek óta részese a BKV Zrt., amely idén egy különleges helyszíni tárlattal örvendezteti meg a látogatókat.

A BKV Zrt. a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban és a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumban őrzi a közösségi közlekedés emblematikus járműveit és az azokhoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat. Az intézmények állandó tárlatából kis ízelítőt tekinthetnek meg a május 20-án és 21-én a Múzeumok Majálisára látogatók. 

 A Nemzeti Múzeum kertjében rendezik a rendhagyó, tematikus fotókiállítást, ahol a majális idei „zöld” fókusztémájához kapcsolódóan olyan archív képeket láthatnak az érdeklődők, amelyek bemutatják a közösségi közlekedés és a fővárosi parkok kapcsolatát. A társaság standjánál  bővebb információt  is kaphatnak a múzeumok által őrzött közlekedési relikviákról a téma iránt érdeklődők. A tárlat mellé foglalkoztatókkal is készül a BKV; lesznek a témához kapcsolódó feladatlapok, a helyes megfejtők apró ajándékokkal gazdagodnak.

 A standnál BKV-s ajándéktárgyakat is vásárolhatnak a látogatók.

 A BKV Zrt. szeretettel vár mindenkit május 20-án (szombaton) és 21-én (vasárnap) 9 és 18 óra között a Múzeumkertben!

 

 BKV  Zrt.