Ingyenes közterület-felügyelő képzés indul a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságon

A FÖRI Rendészeti Oktatási Központja 2014. szeptember elsején indította el első, 506 órás, OKJ-s közterület-felügyelő képző tanfolyamát 25 résztvevővel. A képzés új tevékenységi kört jelent a FÖRI számára, mellyel célja az elméleti képzés, a gyakorlat és a szakmai terület valós összekötése, ennek megfelelően az igazgatóság folyamatos munkaerő-utánpótlásának biztosítása.

A tanfolyamon oktató szakemberek egy része a FÖRI munkatársa, akik olyan speciális és naprakész szakmai tudást tudnak átadni a résztvevőknek, amelyek - sikeres vizsga után – a munkavégzés során valóban hasznosak. A tananyagban az elméleti órákon kívül szerepel az intézkedéstaktika gyakorlati oktatása is, így az önvédelmi technikák és kényszerítő-, illetve önvédelmi eszközök alkalmazásának módjai. A hallgatók a FÖRI egyes szakszolgálatainak tevékenységével is megismerkednek, azok munkájába betekintést nyernek.

A tanfolyam 2014. december 11-én komplex szakmai vizsgával zárul. Az OKJ-s közterület-felügyelő bizonyítványt megszerzők egy része a tanfolyam befejezése után álláslehetőséget kap a Rendészeti Igazgatóságon.

A következő tanfolyam indítását 2014. december elsején tervezi az Oktatási Központ. Az induló tanfolyamról az alábbi elérhetőségeken kaphatnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

További részletek: www.fori.hu
E-mail: rendeszetikepzes@fori.hu
Telefon: +36-1-301-7597