Véglegesedett az „Aktív Budapest” munkacsoport alakuló ülésének napirendje

Az Aktív Budapest Munkacsoport civil szervezeti, valamint önkormányzati kötődésű tagjai 2023. június 13-án 14 órakor találkoznak először a munkacsoport alakuló ülésén. Az ülésen három napirendi pont kerül megvitatásra: 
  1. Az Aktív Budapest Munkacsoport célkitűzéseinek és technikai működésének bemutatása, valamint a jelenlévő tagszervezetek bemutatkozása.
  2. Témacsoportok meghatározása.
  3. Választott témacsoporthoz kapcsolódó szakértői konzultáció: ifjúsági- és diáksport előmozdítása tárgyában, valamint a sportban történő gyermekvédelem témakörében.
Az ülés személyesen, a Fővárosi Önkormányzat épületében fog zajlani, mely mindenki számára nyitott, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regsiztráció határidejét június 12. délig meghosszabbítottuk. Kérjük amennyiben részvételi szándékát még nem jelezte, kattintson a következő linkre: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. 
Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni.

 
Az ülésre szóló meghívó ide kattintva tölthető le​.

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg