Véglegesedett a „Fiatal Budapest” munkacsoport május 4-i alakuló ülésének napirendje

A „Fiatal Budapest" munkacsoport 2023. május 4-én 15 órakor megtartja alakuló ülését, amelyen az alábbi témák kerülnek napirendre.
  1. Dr. Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes köszöntője és tájékoztatója a Fővárosi Önkormányzat ifjúságpolitikai terveiről
  2. Mindannyiunk hangja- Budapest ifjúságpolitikai elképzelései címmel PhD habil Nagy Ádám, a Fővárosi Önkormányzat ifjúságpolitikai tanácsadója tart előadást
  3. Beszámoló az egyes budapesti középiskolák diákönkormányzati tagjainak és vezetőinek szervezett táborról
  4. Az ifjúságpolitikai elképzelésekkel kapcsolatosan felmerülő kérdések megvitatása, javaslattételek
Az ülést személyes jelenlét mellett tartjuk a Városháza épületében (1052 Budapest, Városház u. 9-11.), de emellett az online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk. Az  ülés mindenki számára nyitott, amelyen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt, a személyes jelenléthez azonban regisztráció szükséges, amelyet a meghívóban szereplő dátumhoz képest meghosszabbítottunk, így május 2. 12.00 óráig a következő linkre kattintva lehet megtenni: Kérem, kattintson ide az űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe történő belépéshez a szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk megküldeni.

Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jegyzőkönyvezés céljából az eseményről kép és hangfelvétel készül. A keletkező adatok kezeléséről az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint gondoskodunk, amely ide kattintva érhető el.

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni​.

Amennyiben szervezete szeretne valamelyik fővárosi civil munkacsoporthoz csatlakozni, azt  ezen a linken teheti meg.