Májusban tartja alakuló ülését a „Fiatal Budapest” civil munkacsoport

A „Fiatal Budapest" munkacsoport 2023. május 4. napján 15 órai kezdettel megtartja alakuló ülését.

A budapesti fiatalok helyzetével, ifjúságpolitikai kérdésekkel, valamint az ifjúsági részvétellel foglalkozó – véleményező és javaslattevő fórumként működtetett  munkacsoport a civil szervezetekkel történő szakmai együttműködés előmozdítását, hatékonyságának növelését, illetve az egymás közti folyamatos konzultációt és a tárgyalások biztosítását szolgálja.

Az alakuló ülésen négy napirendi pontról tárgyalhatnak a munkacsoporttagok. Elsőként dr. Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes köszönti a résztvevőket és tart tájékoztatót a Fővárosi Önkormányzat ifjúságpolitikai terveiről. Második pontként az egyes budapesti középiskolák diákönkormányzati tagjainak és vezetőinek szervezett táborról szóló beszámoló következik. Ezt követően PhD habil Nagy Ádám, a Fővárosi Önkormányzat ifjúságpolitikai tanácsadója tart előadást „Mindannyiunk hangja- Budapest ifjúságpolitikai elképzelései" címmel. Végezetül a felmerülő kérdések megvitatása, javaslattételek megválaszolása kerül napirendre.

A munkacsoporttagok április 24-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, melyeket a fiatalbp@budapest.hu címre lehet beküldeni.

Az ülést személyes jelenlét mellett tartjuk a Városháza épületében (1052 Budapest, Városház u. 9-11.), de emellett az online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, amelyet április 24-ig a következő linkre kattintva lehet megtenni: kattintson ide az űrlap kitöltéséhezAz önkormányzat épületébe történő belépéshez a szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk megküldeni.
 
Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: Kattintson ide ​​az értekezlethez való csatlakozáshoz.
 
Az alakuló ülés meghívóját erre a linkre kattintva töltheti le.
 
Amennyiben szervezete szeretne valamelyik fővárosi civil munkacsoporthoz csatlakozni, azt  ezen a linken teheti meg.