Áprilisban ülésezik az Esélyteremtő Budapest munkacsoport

2023. április 5-én, 15 órakor az Esélyteremtő Budapest munkacsoport megtartja soron következő ötödik plenáris ülését. 

Az Esélyteremtő munkacsoport a Főváros egyik civil szakmai fórumaként a kétirányú kommunikációt és civil bevonást segíti elő az esélyegyenlőség, esélyteremtés, egészség és lakhatás területén. 

Az idei első ülés tervezett napirendje szerint szó lesz a hajléktalan embereknek nyújtott rendkívüli települési támogatások felülvizsgálatáról, valamint a családon belüli erőszak elleni stratégia tervezett célkitűzéseiről. A munkacsoporttagok továbbá beszámolót hallhatnak a Fővárosi Helyi Esélyegyenlőségi Program (2023-2027) előkészítésén dolgozó témacsoport munkájáról. 

A munkacsoport-tagok március 26-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés hibrid módon fog zajlani, így személyesen, a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, melyet április 3-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni​. 

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.