Tisztelt Látogató!

Dr. Schmidt Gábor főszerkesztőÖrömmel üdvözöljük a fővárosi önkormányzat hivatalos honlapján, a küllemében, szerkezetében, tartalmában és szerkesztőségi rendszerében is teljesen megújult Budapest Portálon. Budapest Főváros Önkormányzata 1998-ban indította el honlapját, amelynek korábbi változata felett igencsak eljárt az idő. A budapest.hu megújításával az volt a legfőbb célunk, hogy korszerű, hasznos, informatív és könnyen használható honlapot építsünk, a lehető legfrissebb és legszükségesebb adatokkal, információkkal. Az elődök gyakorlatához képest fontos és költségcsökkenést eredményező változás, hogy a honlap tartalmát nem külsős cég, hanem a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatóságának munkatársai állítják elő, szerkesztik és tartják karban. A budapest.hu megújulása csak az első üteme a hivatalban folyó, átfogó informatikai fejlesztésnek, amelynek további szakaszaiban többek között a fővárosi honlap okostelefonra készült alkalmazása is elérhető lesz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megújult Budapest Portál egyelőre tesztüzemmódban működik, ezért kisebb hibák időnként előfordulhatnak. Ha van véleménye, kritikája, javaslata, észrevétele a megújult honlappal kapcsolatban, visszajelzését szívesen fogadjuk a sajto@budapest.hu email-címen.

A budapest.hu régi változata és az oda 2012. február 29-ig feltöltött adatok továbbra is elérhetők maradnak az archiv.budapest.hu linken.

Dr. Schmidt Gábor
főszerkesztő